studio jasper nijssen
laat mijn verbeelding
voor jou spreken

 

 
Gerda van Etten - Slimbekeken website revamped

Gerda van Etten – website

Vraag Ik ben begonnen als freelance journalist. Hiervoor heb ik een website nodig waarop ik mijn artikelen kan publiceren. Deze moeten automatisch geplaatst worden op de digitale nieuwskiosk, Blendle.

Probleem Ontwerp een mooie website die past bij de volgende begrippen: dwarsdenker, opbouwer, pionier, verbinder, creator, schrijver, meer uit de box dan er in, maar vooral, liefhebber.

Invulling Niet beeld, maar de typografie heb ik hier de voorkeur gegeven. Een intrigerende layout met een bijzondere combinatie van lettertypes zorgen voor een website die opvalt. Toch door het gebruik van kleur oogt de website rustig. Daarnaast heb ik gekozen voor een schreefletter te gebruiken voor de body tekst. Dan zijn grotere stukken tekst prettiger te lezen. De website is in InVision beschikbaar.

portfolio overzicht stel jouw vraag

contactinformatie

  • bel me terug
    Heb je na het bekijken van mijn website nog vragen? Of wil je een afspraak met mij plannen? Neem dan gerust contact met mij op of laat hieronder je telefoonnummer achter.

    Jouw naam

    Jouw telefoonnummer

    Gewenst dagdeel  • TAKE ME TO THE TOP