Implement bv desktop website

Implement bv huisstijl

Implement bv – huisstijl

Vraag Onze huisstijl en website zijn op meerdere punten verouderd. Visueel sluit het niet meer bij ons aan en op het moment is het niet mogelijk om de website zelf bij te houden.

Probleem Omdat er gebruik is gemaakt van een gesloten systeem is het updaten van de website erg arbeidsintensief. Daarnaast is er gebruik gemaakt van Flash en dus ook beperkt zichtbaar op mobiele apparaten.

Invulling Voor Implement bv heb ik een heldere huisstijl ontworpen. Het font in het logo is aangepast naar een zelf ontworpen lettertype en hun huidige stempel blijft gehandhaafd. Hierdoor oogt de huisstijl modern en behoudt deze zijn herkenbaarheid. De schuine lijn van het kleurvlak staat voor ontwikkeling en groei wat aansluit bij de betekenis van de stempel. Deze lijn zorgt tevens voor een speelse uitstraling zonder het zakelijke uiterlijk te verliezen. Voor een uniforme uitstraling heb ik diezelfde elementen verwerkt in een WordPress template. Deze is hier terug te vinden. Door gebruik te maken van WordPress is het bijhouden van hun site nu een relatief eenvoudige klus. Om de juiste sfeer neer te zetten heb ik op locatie gefotografeerd en waar nodig foto’s geselecteerd.