studio jasper nijssen
laat mijn verbeelding
voor jou spreken

Vet in Training

vet in trainig – ontwerp en dtp

Beschrijving Een langstaande traditie van de DSK (Dierengeneeskunde Studenten Kring) is dat alle studenten naast een diploma ook een boek krijgen met verhalen uit hun studententijd. Ik werd als verantwoordelijke aangewezen om deze voor mijn broertje te verzamelen en te bundelen. Als ontwerper heb ik er natuurlijk voor gezorgd dat het ontwerp een reflectie is van die verhalen.

 

p&a producties banner

p&a producties – redesign banner

Beschrijving Dit is een redesign van een al bestaande banner. De banner was verouderd omdat de huisstijl een update heeft gehad. Door bestaande elementen opnieuw vorm te geven, krijgt de nieuwe opzet een professionele uitstraling. Daarnaast geeft de full size foto een betere sfeerimpressie dan de vijf kleintjes. De banner wordt overzichtelijker door kritisch te kijken naar de tekst. Door alleen de nodige tekst te plaatsen, komt de afzender beter naar voren.

 

one-offs: g-sus sale posters

g-sus – winkelsigning

Beschrijving De eerste one-offs is de winkelsigning voor g-sus (Utrecht). Het gaat om een serie posters om de huidige sale aan te geven. Het enige gegeven was de kleur groen. De verzorgde typografie* zorgt voor een mooi contrast met de beschadigde muren. De afbeeldingen waren de inspiratiebronnen van de (kleding) ontwerpers. Hierdoor ontstaat er ook een spannende wisselwerking tussen de signing en collectie.

* de kunst van het vormgeven, zetten en drukken van tekst

portfolio overzicht contact

contactinformatie

  • bel me terug

    Jouw naam

    Jouw telefoonnummer

    Gewenst dagdeel