Op 't Leeuweriksveld banner-ontwerp

Pluktuin Op ‘t Leeuweriksveld – bannerontwerp

Vraag Op ‘t Leeuweriksveld is een bio-dynamische pluktuin met blauwe bessen en veldboeketten. We gaan dit jaar op markten staan om onze blauwe bessen te verkopen en de pluktuin te promoten.

Probleem Er moet een opvallende banner ontworpen worden die als achtergrond dient voor de kraam. Deze moet in één oogopslag vertellen wat er te krijgen is. Er is geen logo of huisstijl hier hoeft dus geen rekening mee gehouden te worden.

Invulling De banner heeft als doel om de aandacht van de marktganger te krijgen. Daarom heb ik eerst een logo ontworpen op basis van welbekende fruitstickers. Omdat de naam het meest belangrijk is, staat deze centraal en vetgedrukt. Daarna is op hiërarchische wijze de resterende informatie (omschrijving, webadres, etc) vermeld. De achtergrondfoto met blauwe bessen geeft de marktganger direct een beeld wat er bij de stand te krijgen is. Daarnaast benadrukken de frisse kleuren dat de blauwe bessen heerlijk vers en zoet zijn.

Voor meer informatie, bezoek hun Facebookpagina. Hieronder staan nog drie voorstellen: een advertentie, een papieren fruitzak en een doosje bessen.

 
 
items voor leeuweriksveld