studio jasper nijssen
laat mijn verbeelding
voor jou spreken

 
 
Referentie Gerda van Etten

Referentie Gerda van Etten

Jasper heeft voor mijn bedrijf een website en bedrijfslogo gemaakt. Hij heeft aan een aantal kernbegrippen genoeg om een ontwerp te maken dat bij je past. Hij zoekt daarbij de naar creatieve originaliteit met een humoristische touch. Zijn ontwerpen stralen uniformiteit uit maar zijn op een speelse manier toch verschillend, waardoor het spannend blijft en boeiend. Een echte aanrader!

Een link naar de website.

Gerda van Etten
SheBob

 
 

portfolio overzicht stel jouw vraag

contactinformatie

  • bel me terug
    Heb je na het bekijken van mijn website nog vragen? Of wil je een afspraak met mij plannen? Neem dan gerust contact met mij op of laat hieronder je telefoonnummer achter.

    Jouw naam

    Jouw telefoonnummer

    Gewenst dagdeel  • TAKE ME TO THE TOP