studio jasper nijssen
laat mijn verbeelding
voor jou spreken

 
 
Referentie Oliver Heynis

Referentie Oliver Heynis

Jasper heeft een mooie website voor mij gemaakt. Hij heeft eerst alle kernpunten en wensen in kaart gebracht middels een persoonlijk gesprek. Daarna heeft hij dit in woord en beeld weten uit te drukken in een veelzeggende website.

Jasper is zeer gedreven en weet waar hij over praat. Bij een eerstvolgende opdracht zal ik hem zeker weer raadplegen.

Oliver Heynis
Heynis Consultancy

 
 

portfolio overzicht stel jouw vraag

contactinformatie

  • bel me terug
    Heb je na het bekijken van mijn website nog vragen? Of wil je een afspraak met mij plannen? Neem dan gerust contact met mij op of laat hieronder je telefoonnummer achter. Jouw gegevens zullen nergens worden opgeslagen.

    Jouw naam

    Jouw telefoonnummer

    Gewenst dagdeel  • TAKE ME TO THE TOP