studio jasper nijssen
laat mijn verbeelding
voor jou spreken

 

 
What the Fiets desktop

What the Fiets website

what the fiets? – website

Vraag Als organisatie van What the Fiets zijn we aan het professionaliseren en daar hoort een nieuwe en professionele website bij.

Probleem De huidige website is erg onderhoudsgevoelig en daardoor snel verouderd. Er is geen tijd om deze regelmatig bij te houden en te updaten.

Invulling In het nieuwe ontwerp staat de organisatie van What the Fiets? centraal. Wat hun missie is en hoe ze dat gaan bereiken. Voor extra efficiëntie is de agenda pagina gekoppeld aan hun Facebook agenda. Als daar een event wordt aangemaakt verschijnt deze automatisch op de website. In het ontwerp heb ik ervoor gekozen om de technische kant van deze Fietsdokters te benadrukken. Het spaken-motief / lijntekening op de achtergrond, de industrieel groene kleur en het houterige uiterlijk van het lettertype Courier. Dit geeft een goed contrast met de ronde eigenschappen van de Futura in de lopende tekst. Dit lettertype is op zijn beurt weer een verwijzing naar de ronding van een wiel. Bekijk hier zelf de nieuwe website.

portfolio overzicht contact

contactinformatie

  • bel me terug

    Jouw naam

    Jouw telefoonnummer

    Gewenst dagdeel