EasyFWD preventiesoftware desktop

EasyFWD preventiesoftware website

EasyFWD – website

Vraag De site van EasyFWD preventiesoftware is verouderd. We willen deze graag zowel visueel als technisch een make-over geven. Hierbij is het belangrijk dat we hem zelf kunnen aanpassen en dat er meerdere talen beschikbaar zijn. Het nieuwe ontwerp moet vriendelijk en laagdrempelig zijn. Onze voorkeur gaat uit naar een one-page scroll website. Met één achterliggende pagina voor het downloaden.

Probleem De huidige site bevat een aantal elementen die terug moeten komen. Qua kleur gaat de voorkeur uit naar (azuur) blauw en oranje. In combinatie met de waterbellen suggereert dat beweging en gezondheid. Daarnaast moet het eenvoudig voor de bezoeker blijven om onze software aan te schaffen.

Invulling Door middel van WordPress is de achterkant technisch weer helemaal up to date en in meerdere talen beschikbaar. Door heldere kleuren en afgeronde hoeken te gebruiken straalt de website vriendelijkheid en laagdrempeligheid uit. De bellen scrollen met de bezoeker mee en geven een suggestie van diepte en beweging. Omdat de basiskleur van de website azuurblauw is, valt de oranje downloadknop extra op. Daardoor is het voor de bezoeker geen probleem om de pagina voor het downloaden te vinden. Hieronder ook nog een mockup van een offline banner voor op beurzen.

Bekijk het resultaat hier zelf of lees hier meer over mijn werkwijze:
de studio.

 

 
banner easyfwd