studio jasper nijssen
huisstijl + website design
in utrecht, amsterdam eo
f*&k safe, add yellow

jouw boodschap wordt duidelijker door goed ontwerp

Uit onderzoek (Customer Experience Maturity Monitor) is gebleken dat een hoge klantbeleving en een goed ontwerp de verkoopcijfers verhogen. Daarnaast zorgt het ervoor dat jouw boodschap beter begrepen wordt. Mensen doen zaken op basis van beleving en persoonlijke klik. Daarom is het belangrijk om jezelf niet alleen te onderscheiden, maar ook authentiek te blijven.

Sociale koffie junkie, part-time basgitarist en glow-in-the-dark sterren aan het plafond. Nu even serieus. Ik verzorg unieke, artistieke en vooral opvallende ontwerpen. Eerst ga ik met je in gesprek en bespreek jouw vraag. Daarbij is het allerbelangrijkste dat ik een beeld krijg van wie jij bent.

de ontwerper, de dirigent

Uit dat gesprek haal ik een aantal sleutelwoorden over jouw identiteit en waar je bedrijf voor staat. Daarnaast zal er een vraag naar voren komen. Hier ligt vaak een probleem aan ten grondslag. De huidige website is verouderd of het logo is niet meer toereikend. De sleutelwoorden vormen dan de basis voor mijn invulling van het probleem.

Mijn aanpak kenmerkt zich door zijn oplossingsgerichtheid en vaak met een speelse twist. Vergelijk het met de rol van een dirigent. Deze verhoogt de beleving door een zinderende gitaarsolo of juist door een imponerende bigband. Alleen in plaats van een orkest dirigeer ik beeld, tekst en het medium tot een beleving.

Ook nieuwsgierig geworden? Neem nu contact met me op.
 
 
contact


contactinformatie

  • bel me terug

      Jouw naam

      Jouw telefoonnummer

      Gewenst dagdeel