studio jasper nijssen
laat mijn verbeelding
voor jou spreken

waarom goed ontwerp essentieel is voor jouw bedrijf

Uit onderzoek is gebleken dat goed ontwerp de verkoopcijfers met gemiddeld 30% verhoogt. Daarnaast zorgt het ervoor dat jouw boodschap op een juiste manier wordt gecommuniceerd. Tegenwoordig doen mensen zaken op basis van beleving en persoonlijke klik. Daarom is het belangrijk om jezelf niet alleen te onderscheiden, maar ook authentiek te blijven. Hoe ik mij onderscheid?! Sociale koffie junkie, part-time basgitarist en glow-in-the-dark sterren aan het plafond. Nu even serieus. Ik verzorg unieke, artistieke en vooral opvallende ontwerpen. Eerst ga ik met je in gesprek en bespreek jouw vraag. Daarbij is het allerbelangrijkste dat ik een beeld krijg van wie jij bent. Daarna laat ik mijn verbeelding voor jouw spreken.

Stel een klant komt binnen via je opvallende website en maakt een afspraak. Tijdens het eerste kopje koffie merkt hij direct dat er dezelfde sfeer hangt als op de site. Dit stelt hem gerust. Deze positieve ervaring zal op zijn beurt weer leiden tot een hogere klantbeleving. Uit onderzoek van de Customer Experience Maturity Monitor blijkt dat een hoge klantbeleving leidt tot een hogere omzet. Kortom een win-win situatie.

studio jasper nijssen

Zoals ik al zei, eerst ga ik met je in gesprek. Uit dit gesprek haal ik een aantal sleutelwoorden over wie je bent en waar je bedrijf voor staat. Daarnaast zal er een vraag naar voren komen. Hier ligt vaak een probleem aan ten grondslag. De huidige website is verouderd of het logo is niet meer toereikend. De sleutelwoorden vormen de basis voor mijn invulling van het probleem. Mijn aanpak kenmerkt zich door zijn oplossingsgerichtheid en vaak met een humoristische en speelse twist. Vergelijk het met de rol van een dirigent. Deze verhoogt de beleving door een zinderende gitaarsolo of juist door een imponerende bigband. Alleen dirigeer ik in plaats van een orkest: beeld, tekst en het medium tot een beleving.

Nog steeds niet helemaal overtuigd? Bekijk mijn portfolio.

 
mijn portfolio
 


contactinformatie

  • bel me terug

    Jouw naam

    Jouw telefoonnummer

    Gewenst dagdeel

  • TAKE ME TO THE TOP