studio jasper nijssen

GPO Maarsbergen – huisstijl

Vraag Na onze prettige samenwerking bij Rijkswaterstaat, wil ik graag voor mijn bedrijf, GPO Maarsbergen, een huisstijl hebben. Ik ben gespecialiseerd in het geven van veiligheidskundig advies. Ik werk veelal op interim basis als (integraal) veiligheidskundige. Daarnaast adviseer ik onder andere bedrijven die onderhoud- en revisiewerkzaamheden doen bij het spoor.

Probleem Op dit moment is er geen logo en ik maak gebruik van een tijdelijk Word document. Deze uitstraling wil ik graag professionaliseren, want ik wil mijn klantbeleving verhogen. Ik zou graag een herkenbare (visuele) identiteit en uitstraling willen hebben. Dus een logo dat aansluit bij mijn werkzaamheden, een visitekaartje en briefpapier. Eventueel ook iets eenvoudigs voor op het web.

Invulling Constructie is het uitgangspunt geweest voor dit logo. De letters van het logo zijn opgebouwd uit een modulair element. Dit element is daarnaast afzonderlijk te gebruiken binnen de huisstijl. Dan vormt deze één rechte lijn die refereert naar de werkzaamheden bij een spoorlijn. De blauwe kleur geeft een evenwichtige en betrouwbare indruk. Omdat het hier om veiligheid draait is deze indruk erg belangrijk. Voor het web het ik een online visitekaartje ontwikkeld. Dit is een responsive homepage met achtergrondfoto’s van projecten uit het portfolio van GPO Maarsbergen. Bekijk hem hier.