studio jasper nijssen

Mikana – website en fotografie

Hulpvraag Mikana Openbare Verlichting ontwerpt, produceert en renoveert al meer dan 40 jaar hoogwaardige verlichtingsarmaturen. Wij staan bekend om ons vakmanschap, oog voor detail en no-nonsense mentaliteit. Onze website straalt dit niet meer uit, kan jij hiervoor een oplossing ontwerpen?

De invulling De eerste stap is het professionaliseren van het beeldmateriaal. Alle armaturen opnieuw laten renderen zodat ze vanuit dezelfde hoek en met dezelfde schaal zichtbaar zijn. Zo zijn de armaturen ook op het beeldscherm goed met elkaar te vergelijken. Daarnaast plannen we een fotoshoot in zodat we op diverse plekken in het land de geproduceerde armaturen kunnen vastleggen.

Het belangrijke oog voor detail komt ook terug in de website. Dit wordt bereikt door een moderne layout te combineren met een vriendelijk en strak lettertype. Het lettertype benadrukt daarnaast ook de no-nonsense mentaliteit. Het vakmanschap van Mikana komt terug door technische renders met lijntekeningen te gebruiken en de specificaties van de armaturen diapositief* te plaatsen. De website zelf is volledig responsive en geschikt om op beurzen via een tablet te tonen. Daarmee kan de site een centrale rol in nemen in de communicatie naar (potentiële) opdrachtgevers. Bekijk hier het eindresultaat.

* Diapositief betekent het plaatsen van een lichte tekst op een donkere achtergrond.
Opdracht uitgevoerd als de Creative Director van de OCMN studio.