Mikana – website en fotografie

Hulpvraag Mikana Openbare Verlichting ontwerpt, produceert en renoveert al meer dan 40 jaar hoogwaardige verlichtingsarmaturen. Wij staan bekend om ons vakmanschap, oog voor detail en no-nonsense mentaliteit. Door onze jarenlange ervaring, eigen ontwerpstudio, technische deskundigheid en hoge standaarden kunnen wij iedere uitdaging oplossen. Onze website straalt dit niet meer uit, kan jij hiervoor een oplossing ontwerpen?

De invulling De eerste stap is het professionaliseren van het beeldmateriaal. Alle armaturen opnieuw laten renderen zodat ze vanuit dezelfde hoek en met dezelfde schaal zichtbaar zijn. Zo zijn de armaturen ook op het beeldscherm goed met elkaar te vergelijken. Daarnaast plannen we een fotoshoot in zodat we op diverse plekken in het land de geproduceerde armaturen kunnen vastleggen.

Om een moderne uitstraling te creëren, is er gekozen voor een speelse layout met een vriendelijk lettertype. Dit wordt benadrukt door de kleurcombinatie van oranje met blauw. Het technisch karakter van Mikana komt terug technische renders met lijntekeningen en de specificaties van de armaturen diapositief (lichte tekst op een donkere achtergrond) te plaatsen. De website zelf is volledig responsive en geschikt om op beurzen via een tablet te tonen. Daarmee kan de site een centrale rol in nemen in de communicatie naar (potentiële) opdrachtgevers.

Opdracht uitgevoerd als de Creative Director van de OCMN studio.