studio jasper nijssen
laat mijn verbeelding
voor jou spreken

 

 
Open Coffee Nieuwegein website

 
Open Coffee Nieuwegein pagina's

Open Coffee Nieuwegein – website

Vraag Als organisatie is de Open Coffee Nieuwegein aan het professionaliseren. We willen graag de serieuzere zzp’ers aanspreken en daar hoort een nieuwe en professionele website bij.

Probleem De huidige website is inmiddels door zo veel mensen onder handen genomen dat dit de uitstraling heeft aangetast. Daarnaast zijn er foutmeldingen ontstaan waarvan de herkomst niet terug te vinden is.

Invulling Eerst hebben we samen geïnventariseerd welke functies de website binnen het vernieuwde concept van Open Coffee Nieuwegein moet gaan vervullen. De agenda met de mogelijkheid om je aan te melden staat centraal. Daarnaast is het van belang dat bezoekers zich op eenvoudige wijze kunnen aanmelden voor de nieuwsbrief. Op die manier kunnen geïnteresseerden op de hoogte blijven. Daarom heeft de nieuwsbrief een prominente plek gekregen op elke pagina. De pictogrammen op de homepage voorzien de site van een overzichtelijk menu. Om de serieuze zzp’er aan te spreken is het logo geprofessionaliseerd. De hoofdletters stralen professionaliteit uit. Hierdoor wordt Open Coffee Nieuwegein echt een begrip. Als tegenhanger geven de kleuren een gevoel van warmte en toch zakelijkheid. Door de sfeerfoto’s die ik gemaakt heb, geeft de site een goede indruk van de bijeenkomsten en cursussen. Vervolgens is WordPress opgeschoond en geoptimaliseerd. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de site zelf!

 
Open Coffee Nieuwegein responsive

portfolio overzicht contact

contactinformatie

  • bel me terug

    Jouw naam

    Jouw telefoonnummer

    Gewenst dagdeel